Нещодавно я випадково натрапив веб-сторінку, який на перший погляд здався мені типовий інформаційний сайт. Ідеться про портал Retro і розташований на https://retro.ua/.
Зайшовши на головну, я побачив доволі несподіваний набір тем: матеріали про молодик і повний місяць, граматичні тонкощі, інструкції з використання тестів, календар офіційних вихідних і анонси акцій на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!
Мені стало цікаво, і вирішив погортати сайт. Виявилося, що на сайті зібрано чимало корисної інформації на актуальні для кожного теми: як-от медичні рекомендації до культурних особливостей та правопису. Незважаючи на ім'я "Retro", публікації — це практичні матеріали, які будуть корисними щодня.
Особливо запам'ятав текст про розділові знаки — чітко описано тонкощі, які зі школи пам'ятаєш нечітко. Звернув увагу на статтю з календарем свят у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе незвичайним поєднанням календаря, енциклопедії та довідника, на якому є відповіді на багато щоденних дилем.
Як я знайшов пояснення до всього на одному сайті.
-
Renewelill