Не лише страви: що мене здивувало на кулінарному сайті

Post your website link and description for free. Share your blog, online store, portfolio, app, or service with the GEOAD.ORG community.
Post Reply
KevinscunC

Не лише страви: що мене здивувало на кулінарному сайті

Post by KevinscunC »

Днями мені трапився цікавий кулінарний сайт. Це сайт 500 рецептів і працює на https://500receptiv.kr.ua/. Якщо відверто, я не одразу зорієнтувався, бо розраховував на стандартний сайт із стравами.

Насправді ж він значно цікавішим. Крім численних кулінарних ідей — починаючи від звичайної тушкованої капусти до вишуканих страв, наприклад Цукіні парміджана чи Фатта макдус, — на сайті є різноманітні публікації на різноманітні сфери. Скажімо, опубліковано матеріали про ведення товарного бізнесу, як обрати одноразовий посуд, боротьбу з городніми шкідниками і також про елітні сорти чаю.

Найцікавішим для себе вважаю блок рецептів. Дуже сподобалася ідея приготувати перець, фарширований із булгуром — кулінар чітко аргументує, чому чому цей спосіб приготування ліпший. Записав собі приготування свинини з овочами та ягодами. У підсумку, портал став корисним джерелом натхнення не лише для кухні, а й для дому та бізнесу.
Post Reply