Народе, хто розбирається в постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Post your website link and description for free. Share your blog, online store, portfolio, app, or service with the GEOAD.ORG community.
Post Reply
Bilizquets

Народе, хто розбирається в постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Post by Bilizquets »

Здоровенькі були! Хочу розповісти про одним місцем, раптом комусь із вас знадобиться. Останні місяці відчув, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а зранку відчуваю себе, як вичавлений лимон. Думав на стрес, на атмосферний тиск, а жінка видала: "Пора поміняти білизну на нормальну, а не цю синтетику із базару". І тут я пішов в гугл.

Чесно кажучи, думав, що вибір постільного комплекту - це тільки "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла історія. Там тобі бязь, ранфорс, і сатин... А я в цих назвах плавав, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто джерело корисної інфи! Я залип на годину. Там все як в підручнику: по полицях описані усі типи тканин, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там циклів прання витримає комплект. Це реально допомогло зрозуміти, чому один набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це пекло, а сатин насправді дає прохолоду, тому що в нього плетіння ниток особливе.
- Там написано, як правильно прати, щоб колір не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пралка паше цілодобово.

У підсумку вирішив придбати спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі політ нормальний — сплю як убитий, білизна приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Загалом, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в що треба розбиратись, дуже рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Реально зберігає і час, і гроші на вибір та рятує від придбання кота в мішку. Усім гарного сну!!
Post Reply